Pildid: Kanada kõige ohtlikum naine näeb välja nagu «armas vanaema»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanada kõige ohtlikum  naine on korraga nii «must lesk» kui ka «armas vanaema», olles tapnud mitu meest, mille eest ta trellide taha saadeti.

Kanada Halifaxi politsei teatas nüüd, et 80-aastane Melissa Ann Shepard vabastati tingimisi, kuid andis samas hoiatuse, et see naine on ohtlik ja võib veel tappa, edastab news.com.au.

«Shepard on kogukonnale veel ohtlik ja selle tõttu tuleks kodanikel valvel olla. Kui ta kedagi uueks ohvriks valib, siis need on umbes temavanused mehed,» teatas politsei.

Kohtu otsuse kohaselt määrati Shepardile tingimisi karistus, kuid ta ei tohi kasutada internetti, sest sealt leidis ta oma ohvrid ja ei tohi kontakteeruda oma ellujäänud ohvrite ega nende peredega.

«Shepard ei tohi luua ühtegi romantilist kontakti ja suhet, elada kellegagi koos ega ka abielluda seni kuni teda peetakse ohtlikuks,» seisab politsei teates.

Shepard arreteeriti 2012. aastal pärast seda, kui ta üritas mürgitada oma viimast abikaasat, 75-aastast Fred Weeksi. Nad olid abiellunud vaid kaks nädalat varem.

«See naine on hea näitleja, ta suutis mu ära petta. Kõik, mida ta ütles, oli tegelikult vale,» sõnas ellujäänud mees.

Shepard on oma pika elu jooksul kandnud karistusi tapmise ja võltsimise eest nii Kanadas kui USAs.

Ta mõisteti Kanadas süüdi oma eksmehe Gordon Stewarti uimastamises ja autoga temast ülesõitmises 1991. aastal. Pärast kuut vanglas veedetud aastat kolis naine USAsse Floridasse, kus ta kohtus Robert Friedrichi nimelise mehega. Paar abiellus 2000. aastal, kuid mehe tervis hakkas siis ootamatult halvenema ja ta pensioniraha kummalisel kombel vähenema. Friedrich suri 2002. aastal infarkti tagajärjel.

Mõni aeg pärast seda kohtus Shepard internetis 73-aastase Alex Strategosega. Nad kolisid kiiresti kokku elama, kuid siis tekkisid sellel mehel kummalised kehavigastused, mille tõttu ta vajas haiglaravi. Kahe kuu jooksul sai ta seitse korda samal viisil vigastada.

Florida politsei arreteeris Shepardi pärast seda, kui ilmnes, et Strategose organismis oli mürgitamisjälgi. Samuti oli mehe pangakonto tühjaks tehtud. Naine sai USAs viie aasta pikkuse vanglakaristuse ja pärast selle kandmist deporteeriti ta 2009. aastal Kanadasse, kuid ta jätkas seal kuritegelikku eluviisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles