Embassy of Fashion moemaja kevadshow „Saints and Sinners“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Embassy of Fashion moemaja disainitrio Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann ja Riina Põldroos, näitavad 25.märtsil Kultuurikatla Blackbox saalis Tallinn Fashion Week finaaletendusena oma värskeid kevadisi kollektsioone. Show algus kell 21.00.

Foto: Tanel Veenre

Moeetendus „Saints and Sinners“ toob Suurel Reedel vaatajateni dogmasid ja anarhiat, pühalikku ja seksikat, ülestõusu ja allakäiku. Laval ja saalis leidub kelme ja pühakuid- vali oma pool!

Ketlin Bachmanni kollektsioon on värviline, mustriline, eklektiline, aplikeeritud. Sisult natuke sürreaalne ja vormilt pisut naivistlik. 

Materjalideks nagu ikka kombineeritud äärmused - õhulisest siidist, võrgust ja plisseerist robustse kunstnaha, lateksi ja raske sametini.  

Foto: Tanel Veenre

Aldo Järvsoo kevadkollektsioon on sügavates sinakaslillades toonides, uimastav ja pühalik, volangidena palistatud ja sirelite õiekuhilatega kaetud- 70-ndate discodiivad pop-rockimas kevadiselt värskete värvide vikerkaarel.

Foto: Tanel Veenre

Riina Põldroosi kollektsioon on sel kevadel tõsisemates ja tumedamates värvides- kumavad kalliskivitoonid, plahvatav punane, peenelt miksitud palett. Lõiked ja tikandid on kas rangelt sümmeetrilised või vastupidiselt algosadeni dekonstrueeritud, vabad igasugustest arvutustehetest ja kammitsevast geomeetriast. Riina Põldroosi aksessuaarikollektsiooni on lisandunud nahast vööd, müstiliste tähtkujude ja värvilise geomeetriaga käekotid.

Foto: Tanel Veenre

Tanel Veenre esitleb showl oma uut TVJ ehteseeriat „Pantone Flies“

Foto: Tanel Veenre

Kollektsioonidega on võimalik tutvud juba alates esmaspäevast, 28. märtsist, Embassy of Fashion stuudiopoes Tatari 6,  teine korrus. Avatud 10-18.

Piletid Piletilevist

Rohkem infot Embassy of Fashion Facebooki lehel, www.embassyoffashion.com  ja info@moesaatkond.ee

TallinnFashionWeek'i esitleb Rocca al Mare kaubanduskeskus, toetavad: Goldtime, Kevin Murphy, Oriflame, Magnum ja Tallink Hotels.

Rocca al Mare kaubanduskeskuses on  23.-27. märts avatud TFW pop-up kauplus, kus saab tutvuda tunnustatud Eesti moedisainerite loominguga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles