Elu24 video! Lõbus Läti menubänd Brainstorm trikitab Sylvester Stallone'i naljadega

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 19 linastub Solarise Apollo Kinos eksklusiivselt dokumentaalfilm «Brainstorm: kallaste vahel». Filmilinastusel osalevad täies koosseisus ka bändi liikmed, kes täna astusid läbi Elu24 stuudiost, rääkisid muusikast, esinemistest ning sellest, kuidas kuulsus on mõjutanud nende elu. Lisaks kostitas bänd meid ka akustilise palaga loost «Little Raindrops». Vaata videost!

Foto: promo

28. aprillil külastab Brainstorm taas Eestit ja esineb üle mitme aasta Rock Cafes. Eestisse jõuab bänd oma uue albumi «7 Steps Of Fresh Air» tuuri raames, mis on nende 2015.aasta mais avaldatud viimane stuudioalbum.

Album salvestati Berliinis koos produtsent Alex Silvaga ning kõigest nädal pärast ilmumist teenis see Lätis kuldplaadi staatuse. Sama aasta suve veetis Brainstorm mööda Lätit tuuritades, kogudes nelja kontserdiga pea 100 000 pealtvaatajat.

Eesti kontserdil lubab bänd tuua kuulajateni teiste seas oma suurimad hitid «My Star», «Thunder Without Rain», «Maybe».

Vaata Elu24 videost, kuidas kõlab nende singel «Little Raindrops» akustiliselt ja milline on nende suurim eestlasest fänn!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles