Playboy kaant kaunistab Carola Madis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2008. aasta oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis
2008. aasta oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Eestis 1. sünnipäeva tähistava Playboy oktoobrikuu numbri kaanel ilutseb Raadio 2 saatejuht ja Kanal 2 reporter Carola Madis, kes tunnistas ajakirjale, et talle meeldib üle kõige alasti olla.


Kaunitar ise otsustas küll Eesti tolmu jalge alt pühkida ning sõitis esmaspäeval Ameerikasse, et California päikese all puhata ja Hollywoodi staare intervjueerida.


Carola sattus avalikkuse huviorbiiti käesoleva aasta suvel, kui osales koos bravuuritar Anu Saagimiga eksperimentaalsarjas «Anu ja Carola nädal aega ilma», mille idee autoriks oli Madis ise.

***

Oktoobri Playboys alustab oma intervjuudesarja Eesti üks hinnatumaid ajakirjanikke Vahur Kersna. Avaintervjuus vestleb Kersna Urmas Sõõrumaaga kõigest, mis kuulub väljapoole suurärimehe tööpäeva: tennisest, kunstist, autodest ja naistest.



Playboy 20 küsimusele vastab uus täht vormelitaevas Robert Kubica. See poolakas on esimene ida-eurooplane, kes on F1 sarjas arvestatavat edu saavutanud.



Playboy sünnipäevanumber kirjutab šikkidest autode ainumudelitest; soovitab reisida Odessasse ning annab nõu sügisriietuse stiili osas.



Et oktoober on rahvasuus viinakuu, kirjutab Playboy 10 alkoholi puutuvast tõest, mis oleks kasulik meeles pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles