Pilk peale! Soome noor tegija Alex Mattson avaldas oma hitile Eestis filmitud muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome päritolu 18-aastane DJ-produtsent Alex Mattson
Soome päritolu 18-aastane DJ-produtsent Alex Mattson Foto: promo

Gängsterid, UFOd ja Sin City - noor produtsent Alex Mattson avaldas Eestis filmitud muusikavideo.

Soome päritolu 18-aastane DJ ja produtsent Alex Mattson avaldas oma debüütsingli «UFO» 19. veebruaril 2016, kogudes ainuüksi Spotifys juba vähem kui kuu ajaga üle miljoni kuulamise. Lugu sattus koheselt tantsumuusika arvamusliidrite ja raadiojaamade huviorbiiti ning sai lisatud paljude riikide oluliseimatesse Spotify playlistidesse.

Nüüdseks on maandunud ka «UFO» muusikavideo, mis filmiti Eestis, Tallinna lähedal. Selles ambitsioonikas produktsioonis võib näha gängstereid, maaväliseid olendeid ja tõsist Sin City tunnet. 

Alex Mattson meenutab: «Filmisime muusikavideo ühes eriti lahedas mahajäetud aidas, mis oli umbes 20-minutilise autosõidu kaugusel Tallinnast. Põhiliselt filmisime kohapeal, aga lisasime ka stuudiostseene, et saavutada usutavaid tagaajamisstseene ja eriefekte. Meeskond tegi suurepärast tööd asukoha valimisel, sest see ait sobis meie looga ideaalselt!»

Alex mängib muusikavideos noort pangaröövlit, kes üritab varguse käigus korravalvuite eest põgeneda. Öine tagaajamine lõpeb mahajäetud aidas.

«Kogu filmimise vältel oli meeleolu kõrgel ja üldine kogemus väga lõbus. Ma pole varem kunagi näidelnud, seega meil sai palju nalja. See oli isegi nii lahe, et ma tegeleksin hea meelega näitlemisega rohkem.»

Alex Mattson on esimene Soome sooloartist, kes on saanud lepingu Ultra Music plaadifirmalt. Ultra Music on Grammydega pärjatud plaadifirmaga, mis fokusseerib elektroonilisele muusikale. Ultra on koduks veel sellistele hinnatud DJ- ja produtsentidele nagu deadmau5, David Guetta, Steve Aoki  ja  Kygo.

Mine vaata Alex Mattsoni DJ-set`i live'is 2. aprillil Club Hollywoodis, kus ta astub ües Tallinn Music Week raames.

Suvel võib Alex Mattsoni oma silmaga näha Pärnus, Weekend Festival Baltic raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles