Koomik Tõnis Niinemetsa ema on poja tuuritamise pärast mures: ei tea, kes need piletid küll ära ostab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomik ja näitleja Tõnis Niinemets
Koomik ja näitleja Tõnis Niinemets Foto: Mihkel Uba

Eesti komöödialavade uue tähe, Tõnis Niinemetsa turnee piletimüüki saadab edu ja suur publikuhuvi. Piletilevi müügitabelis jagatakse liidri-kohta Lottega.

Tõnis Niinemetsa Start-up Comedy «Ämbrisse astumise ajastu» turnee esimene etendus toimub 4. aprillil Rakveres. Piletid tulid müügile 8. märtsi hommikul ning esimese nädalaga tõusis turnee Piletilevi müügitabelis kiiresti enim müüdavaks etenduseks Eestis. Esimest ja teist kohta jagatakse päevade lõikes Vanemuise menuka lastemuusikaliga Lotte Unenäomaailmas. Väga suur on ka POINTi Facebooki lehel piletimängust osavõtjate hulk.

«Ma olen seni olnud seotud Von Krahli teatriga, kus on suhteliselt väike saal. Ja muidugi teeb ärevaks, kui saab teoks plaan astuda üksinda publiku ette üle Eesti ja 16 korral ühes kuus. Isegi mu ema lõpetab nüüd iga telefonikõne sügava mureohkega; «Mina ei tea, kes need piletid küll ära ostab…» Samas on imetlusväärne, et esimese nädalaga on ostetud selline hulk pileteid, mis võrdub Von Krahli kümne täis saaliga. Tundub, et publik tahab näha, mida ma suudan. Ma olen sellise tähelepanu eest väga tänulik ja luban, et ma annan endast laval maksimumi igal õhtul Teie ees.» rääkis Tõnis Niinemets.

Start-up Comedy taotlus on olla värske, naljakas, terav, tihe, ootamatu, põhjalik, innovatiivne. See on otsing, ambitsioon, idee ja kompromissitu lahendus. 

«Ämbrisse astumise ajastu» käsitleb ühiskondlikult ja globaalselt olulisi küsimusi. Juhib tähelepanu kitsaskohtadele ja absurdsusele meie igapäevaelus, inimestevahelises suhtluses ja inforuumis. Ämbrisse astumise ajastut kõige olulisem komponent, see miski, mille pärast kõik teoks saab on Tõnis Niinemets, täht kes seisab laval Teie ees. Mees, kellest lähtub kogu teemakäsitlus ja keda ennast on kõiges räägitavas mahlakalt palju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles