Pilk peale! Noor disainer Tim Bluz tegi oma esimese lavadebüüdi muusikuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel Saku Suurhallis toimunud Buduaari LIVE turul tegi noor Eesti disainer Tim BLUZ lauljana oma esimese lavadebüüdi. Lisaks juba ilmunud lugudele, nagu "BANG", esitles Tim oma uhiuut singlit "Pina Colada Night" tulevaselt EP-lt.

"See on minu jaoks väga uus tunne, täiesti erineb stuudio tööst. See drive, mis lavale astudes tekib, on kirjeldamatu, väga võimas ja põnev!" kirjeldas moekunstnik ja muusik Elu24-le.

Foto: Buduaar.ee

"Järgmisel hommikul ärkasin ja mõtlesin, kas see toimus päriselt või oli mul lihtsalt selline unenägu. Teha esimest live'i kohe Saku Suurhallis on absoluutselt sürreaalne. Ikka pabistasin, kuna nii mastaapne üritus oli, aga enne live’i andis Laura mulle paar nõuannet, mis inspireerisid väga ja kõik läks megahästi. Olen tohutult õnnelik, et see kõik tehtud sai. Plaadiesitluskontsert on siis järgmine suur eesmärk," lisas mees õhinal.

WOW täiesti uskumatu esimene Live Saku Suurhallis!!! Aitäh Buduaar meeletu experience eest❤️ #timbluz #live #fuckyeah #buduaar

Posted by Tim BLUZ Fashion Design on Sunday, 13 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles