Irvhambad internetis: «Indiana Jones ja põgenemine vanadekodust»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull»
Harrison Ford Indiana Jonesina filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» Foto: SCANPIX

Disney stuudio teatas eile, et Harrison Ford kehastab viiendat korda kuulsat filmiarheoloogi Indiana Jonesi ja veel pealkirjata film peaks vaatajate ette jõudma 2019. aasta juulis.

Seda uudist kasutasid kohe ära interneti irvhambad, kelle arvates on 73-aastane Ford seiklejast arheoloogi rolli jaoks liiga vana, edastab Daily Mail.

Esimene Indiana Jonesi seiklustest kõnelev linateos «Raiders of Lost Ark» valmis 1981 ja siis oli Ford juba 39-aastane.

Interneti naljade kohaselt peaks uue Indiana Jonesi filmi tegevus toimuma osaliselt vanadekodus, kuna Fordil vanust jagub. Välja pakuti pealkiri «Indiana Jones ja põgenemine vanadekodust».

Samas stiilis oli veel mitmeid nalju, mille juures olid Indiana Jonesi filmidest pärit kaadrid. Samuti leidus pealkirju stiilis «Indiana Jones ja viimane.....», kuhu igaüks sai ise lisada, mida soovis.

Disney juhi Alan Horni sõnul on Indiana Jones kinoajaloo üks hinnatumaid kangelasi, keda filmisõbrad ootavad ning teda saab uuesti näha 2019. aasta suvel.

Neljas Indiana Jonesi film «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» valmis 2008 ja selles näeb 66-aastast Harrison Fordi koos 22-aastase Shia LaBeoufiga, kes kehastas Jonesi poega.

Neli Indiana Jonesi filmi on: 1981 «Raiders of the Lost Ark», 1984 «Indiana Jones and the Temple of Doom», 1989 «Indiana Jones and the Last Crusade» ja 2008 «Indiana Jones and the Kigdom of the Crystal Skull».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles