Grete Paia: hea maitse piiril paljasolemine ei ole välistatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Navy Studio avamine. Grete Paia
Navy Studio avamine. Grete Paia Foto: Navy Studio

Lauljatar Grete Paia on alati olnud teksad-nahktagi-kets stiili tüdruk. Kui ketsi pole, siis on tanksaabas ning attitude‘ga bandiiditüdruku imago pole lauljannale ka just kõige võõram.

"Pigem jäi sellise alter ego kõrgaeg paari aasta tagusesse perioodi. See ei välista, et teen siiani aeg-ajalt kergeid throwback’e, kuid tasapisi olen leidmas endas just seda naiselikumat poolt. Arvan, et tossukultuuri ja räpparitega võib end siduda ka ilma bandiidiks hakkamata ja hea maitse piiril paljasolemine ei ole samuti välistatud," pajatab Eesti Laulul ilma teinud Grete Paia usinalt ketse reklaamiva Hooligan Hamleti veergudel.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks paljastab staar, et temalt on enne suve oodata uut singlit ning ta on sahtlisse päris arvestatava hulga lugusid kirjutanud.

Foto: Viktor Burkivski

"Tegelikult on mul juba pikka aega olnud suur soov oma peavoolu tegemiste kõrvalt hakata täiesti enda asja (nišiprojekti) ajama. Aga see võtab kahtlemata kõvasti aega ning kes seda teab, mil midagi reaalselt kuulda võib," tekitab staar salapära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles