«Naabriplika» Loore Martma: põlesin lihtsalt läbi...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loore Martma.
Loore Martma. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Teleseriaalis «Naabriplika» tuntust kogunud näitlejatar Loore Martma tunnistab Naistelehe veergudel, et oli eelmise aasta kevadeks kõvasti üle töötanud ja totaalse läbipõlemise äärel.

Loore Martma (30) lõi mitu hooaega kaasa teleseriaalis «Naabriplika», kuid sel hooajal ta sarjas enam ei osale. Miks? Aga seepärast, et otsustas pühenduda rohkem muusikale, magistriõpingutele ja hingelise rahulolu otsingutele, leidmisele ja säilitamisele.

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Loore: Jah, töötasin end lihtsalt üle. Õige termin sellele võiks olla «läbipõlemine». Kuna olin esimest aastat vabakutseline, siis võtsin vastu palju pakkumisi, kõik mis mu teele tulid.

Tegin korraga kahte seriaali - «Naabriplika» ja «Viimane võmm». Samal ajal osalesin ka kahes teatriprojektis ja astusin aastal 2014 Lavakunstikooli teatrikunsti ja -pedagoogika magistriõppesse. Lisaks võtsin endale ka paar õpilast, et praktiseerida oma eriala.

Ükskord arvutasin kokku, et üheteist kuu jooksul oli mul kokku vaid kaheksa vaba päeva, millest kolmel olin haige, üks oli aastavahetus ja ülejäänud neli sellised juhuslikud pühapäevad.

See kõik hakkas lõpuks tervisele ja leidsin, et on vaja aeg maha võtta. Ja kuna olin nii palju töötanud, siis oli mul ka piisavalt raha kõrvale pandud.

Foto: Roger Stahlman

Täna tegeleb Loore oma muusika tegemisega ja soololaulude kontsertsarjaga. Nimelt käib neidis väikestes külades ja asulates ning annab kontserte. Tegeleb oma magistriga ning töötab teepoes Chado, kus tutvustab inimestele teemaailma ja selle rituaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles