Elu24 video! Aasta enimmüüdud meesartist Tanel Padar: minu jaoks on praegu olulisem mu teine bänd, millega läheme Euroopa-turneele

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. märtsil toimus Kadrioru lossis auhinnatseremoonia Kuldne Plaat 2016, kus tunnustati Eesti parimaid muusikuid. Aasta meesartisti tiitliga pärjatud ja aasta ansambli The Sun liige Tanel Padar rääkis Elu24-le, mis tal hetkel teoksil ning mida soovitab muusikutele, kes kuidagi jalga populaarsuse ukse vahele ei saa.

«Tundub, et see aasta tuleb veel edukam, mis puudutab igasugust kontserttegevust,» rääkis Tanel Padar, et eelmine aasta oli tema ja bändi jaoks väga edukas. «Vahepealne mitteavalik töötegemine on end ära tasunud - plaatide salvestamised, stuudiotöö ja teletööd.»

«Minu jaoks hetkel on olulisem mu teine bänd, Tanel Padar Blues Band, millega me stuudios salvestame ja läheme väiksele Euroopa-turneele,» ütles muusik ja lisas, et varsti on oodata plaati.

Muusik jõudis rokini läbi bluusi ning ka hilispuberteet möödus just bluusibändi tehes. «Bluusi on aega vanast peast ka teha. The Sun sai ka loodud selle mõttega, et saan bluusi teha küll, kui ma vana mees olen.»

Tanel Padar Blues Bandi album miksitakse USAs, kuna Eestis salvestatakse sellist muusikat vähe ning tuli kasutada ära tutvusi, et Ameerikas plaati lihvida.

Suur tähelepanu ja kuulsus aitab Padarit pigem edasi ning saab oma tegemistes aina innustust juurde. «Loodan, et see on ka neile kuidagi inspireeriv, kes mind jälgivad.»

Mida ütleb Tanel Padar neile muusikutele, kes hoolimata suurest punnitamisest siiski edukaks pole saanud, vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles