Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa annavad Setomaal kodukontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa annavad Setomaal kodukontserdi
Jalmar Vabarna ja Sandra Sillamaa annavad Setomaal kodukontserdi Foto: auspaus

Täna õhtul, 16. märtsil toimub Värska vallas eksklusiivne kodukontsert, kus esinevad kaks Setomaalt pärit muusikut: Sandra Sillamaa ja Jalmar Vabarna. 

Kontsert toimub Sandra vanavanemate talus, kus külalistega jagatakse nii pillilugusid, mis kumbagi artisti oma muusiku- ja eluteel kõnetanud on, kui ka lustakaid mälestusi Setomaal veedetud suvedest. Kodukontsertile omaselt on külaliste arv väike, vaid 25 kuulajat, ning õhkkond kodune ja külalislahke. 

Kontserdi korraldab MTÜ Auspaus, mis tegeleb kvaliteetsete kultuurisündmuste korraldamisega Lõuna-Eesti kaunites paikades. Juba 21. mail ootab Auspaus muusika- ja loodusesõpru Karula Rahvusparki Ähijärve rannale, kus ühe ööpäeva jooksul saavad külalised osa piirkonna rikkalikust loodusest ja eluolust, maitsvast kohalikust toidust ning heast värskest muusikast. Festival MAI on avalöök pikemast sündmuste sarjast «Lõuna-Eesti 12 kuud», milles festival rändab igal aastal nii toimumiskohas kui -ajas, tutvustades erinevaid Lõuna-Eesti paiku läbi muutuvate aastaaegade. Täpsem teave www.auspaus.ee.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles