Ameeriklane elab kolme naisega avatud suhtes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Lõuna-Carolinas elab mees koos kolme naisega avatud suhtes ning neliku sõnul neile selline elukorraldus sobib.

End Joshiks nimetava mehe kallimateks on Sarah, Alyssa ja Mary Ashley, kes nimetavad end polüperekonnaks, kuid ei kasuta enda kohta sõna «haarem», edastab news.com.au.

Liikmete sõnul ei sobi neile monogaamne suhe, kuna see on liiga stressi tekitav.

Nelik jagas oma kooselukogemust leheküljel openminded.com kampaanias Accept Love, kus on ka teisi samasuguseid polügaamseid armastuslugusid.

Joshil tekkis suhe Sarah´ga, kuid siis nad kohtusid Alyssaga, kes kolis üsna pea nendega kokku elama. Hiljem kohtus kolmik Mary Ashleyga, kes on ka nendega nüüd suhtes.

«Olen biseksuaalne ja tahtsin proovida sellist suhet,» teatas Alyssa.

Neliku teatel toimib nende suhe ideaalselt, armukadedust nad ei tunne ja nad on õnnelikud, et nad teistest erinevad.

«Me kõik oleme erinevad ja anname suhtesse erinevat, kuid samas täiustame üksteist. Oleme avatud suhtes ja meie suhe on parem kui paljudel monogaamses suhtes olijatel. Monogaamses suhtes on liiga palju pinget ja ebareaalsed nõudmised,» selgitasid ameeriklased.

Joshi sõnul seab enamik inimesi suhtes piiranguid ja on üksteisest sõltuvad, samas aga ei pruugi suhe kuigi hea olla.

Ühe mehe ja kolme naise teatel jäävad nad suhtesse seni, kuni on õnnelikud.

Openminded.com lehekülje looja Brandon Wade`i arvates on mitmiksuhe «eetiline petmine», mis ei ole ühiskonnas veel lõpuni heaks kiidetud.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles