Galerii: Laura kontsert meelitas Viru Cafe Lyoni rekordarvu fänne (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

11. märtsil toimus Viru Cafe Lyonis Laura kontsert, mis tõi kohale rekordarvu Laura fänne! Hoolimata sellest, et maagiline lauljatar on tänu Eesti Laulu konkursile pidevalt pildil olnud.

Foto: Tiit Mõtus

Ja publik ei pidanud pettuma - esimeste minutitega suutis ta kontakti saada sopilise restorani kõikidel külgedel asuvate laudkondadega ning planeedimaagiasse haarata nii noori kui ka vanu.

Repertuaaris olid nii Eesti Laulul teisele kohale jäänud „Supersonic“, aga ka muud tuntud lood nagu „581 c“, „Muusa“, „Sunflowers“, mille esitamise järel võtsid fännid sappa, et kaunitariga mälestuseks pilt jäädvustada.

Foto: Tiit Mõtus

Laura kontserdi menüü oli koostanud äsja Prantsusmaalt gurmeeõpingutelt saabunud Cafe Lyoni peakokk Jürgen Lip, kes pakkus prantsuse traditsioonilist kaheksajalga, klientide seas ülipopulaarset lihaveisepraadi, sibulasuppi, avokaadosalatit jt. Magusaletis võlusid maiasmokkasid ehedast toorainest Lyoni tippkondiitrite valmistatud tordid, koogid ja makroonid.

27. märtsil toimub nii Viru Cafe Lyonis kalavõtte gurmee-brunch ja Meistri Cafe Lyonis lihavõtte-brunch, kuhu on veel vabu kohti. Aprilli esimestel nädalatel toimuvatele Merle Palmiste etendustele „Kuidas dresseerida meest“ ja Inese kontserdile on aga kõik piletid välja müüdud.

Tutvu üritustega www.cafelyon.ee

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles