Galerii: nemad loodavad pääseda Eesti halvima autojuhi tiitlist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõbusas ja õpetlikus saates «Eesti halvim autojuht» astub rahva ette kaheksa autojuhti, kelle on saatesse esitanud nende murelikud lähedased. Nende juhtide sõidustiil toob hirmuhigi palgele ja tõmbab närvid pingule. Aga sõita on ju vaja...

Spetsiaalsel sõidupolügoonil Aseri lähedal Ida- Virumaal on kõigil osalejail võimalus areneda ja õppida, et meil kõigil oleks autoroolis ning jalakäijana ohutum. Kes suudab õppust võtta ja läbib katsed kõige edukamalt, saab saatest lahkuda. Teised jätkavad õpinguid lootuses pääseda Eesti halvima autojuhi tiitlist.

Esimeses saates pannakse osalised vastamisi tõeliselt ebameeldivate teeoludega ning hakkama tuleb saada nii auto, liiklusreeglite, lumetormi kui nõudliku kaassõitjaga.

Kes lõhub auto, kes paneb proovile suhte kaaslasega, kelle hulljulgus paneb ohtu nii enda kui teiste elu?

Saates osaleb kaheksa paari:

  • Pereema Karin ja elukaaslane Margus
  • Lavakoomik Tigran ja pensionär Aksel-Arnold
  • Veemüüja Alar-Janar ja elumees Erkki
  • Raamatupidaja Merle ja ema tervendaja Hele
  • Kontoritöötaja Maiu ja elukaaslane turvamees Romas
  • Müügijuht Getelin ja elukaaslane Magnus
  • Kosmeetik Viktoria ja abikaasa politseinik Anatoli
  • Pesamuna Kristin ja vanaema Külli

Kohtunik on Indrek Madar, OÜ Autosõit juht. Endise politseinikuna ning tegutseva sõiduinstruktorina teab Indrek liiklusest kõike ja jagab oma teadmisi hea meelega.

Teine kohtunik on Teele Sepp, kes ütleb, et naudib ralliautos kõrvalistmel mööda maad lendamist. 10-aastase staažiga rallispets, lugenud kaarti 16 piloodile. Füüsikast ja autodest, sõitmisest kõrvalistmel või roolis - Teele on kõigega kursis.

Eesti halvim autojuht on TV3 eetris tänasest algusega kell 21.30, kohe pärast «Selgeltnägijate tuleproovi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles