«Harry Potteri» filmist tuntud Rupert Grinti ootamatu roll komöödias «Kuu peale»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rupert Grint
Rupert Grint Foto: SCANPIX

Punapäist Rupert Grinti tuntakse siiani Harry Potteri südamliku klassikaaslasena. Filmisõprade silme all 28-aastaseks noormeheks sirgunud näitleja aga ei kavatse jääda igaveseks ühe filmisaaga pantvangiks.

Foto: promo

Rupert Grint teeb kannapöörde ja pöördub kinolinale komöödias ’’Kuu peale’’ (Moonwalkers). Sarnasust võib täheldada vaid selles, et ka uues komöödias on Ruperti tegelaskuju samasugune koomiline kobakäppa kui Roland filmis «Harry Potter».

Uues linateoses pole ei võlukepikesi ega maagilisi loitse, reaalsust aitavad moonutada hoopis LSD ja kanepiplärud. Värskes mustas komöödias mängib Rupert Grint 70date rokibändi mänedžeri, kes satub rahvusvahelise tähtsusega sündmuse keskmesse. 

Siivutu komöödia «Kuu peale» süžee on ülesehitatud vandenõuteooriale, et Apollo 11 astronaudid ei tõstnud tegelikult jalgagi Kuu pinnale. Skeptikute sõnul lavastas legendaarne filmirežissöör Stanley Kubrick kõik stseenid filmistuudios.

Rupert Grinti sõnul oli talle kogu filmi temaatika väga tuttav. «Olen ka ise olnud skeptiline ning uskunud, et USA astronaudid tegelikult Kuul ei käinud. Kõige enam tekitas kahtlust kaader Ameerika lipuga», rääkis filmi peaosatäitja. Ruperti sõnul said peale filmis osalemist

tema kahtlused aga hoogu juurde. «Nägin oma silmaga, kui tõetruult on võimalik lavastada filmistuudios astronautide jõudmine Kuu pinnale», lisas Briti näitleja.

Juba õige pea saavad kõik olla silmitsi vandenõuteooriaga, mis ei anna inimkonnale rahu juba pikki aastaid.

Film «Kuu peale» Eesti kinodes juba 18. märtsist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles