Mida soovitab algavaks kevadeks FIBITI stilist Maarja Siim?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Maarja Siim
Stilist Maarja Siim Foto: Erakogu

Täna jätkuv Viru Keskuse moefestival FIBIT toob moesõpradeni tervelt seitse eriilmelist moeetendust, Eesti armastatud disainerite loomingust maailma moetrendideni. Teiste seas näeme ka tippstilist Maarja Siimu stiliseeritud effektset Denim Dreami moeshowd. Mida soovitab stiilne Maarja meile kevadeks?

Millised on algava kevadsuvise hooaja olulisemad moetrendid?

Sellel suvel on moes mitmeid eri suundi ja valida saab just endale meelepärase. Näiteks tooksin välja mõnusad kevadised pastelsed toonid, palju on pesust inspireeritud disaini ning suured volangid. Samuti, kellel on 90-ndad südames, saavad valida mitmete erinevate denim-kollektsioonide vahel. Kindlasti teevad comebacki alt laienevad püksid - neid võib leida pea igast poest! Minu lemmik kevadtrendiks on õrnlillakad pastelsed toonid, vist on juba küllalt saanud talvemustadest toonidest!

Mida peaks endale hooaja garderoobi valides silmas pidama?

Alati tasub valida midagi klassikalist ja midagi eriti trendikat. Klassikalistesse esemetesse, näiteks nagu kevadsuvine trench-mantel, tasub investeerida, et järgmine kevad jälle midagi hooajalist, kas uued kingad või värviline sall näiteks, sinna juurde osta ja niimoodi lihtsalt aastast-aastasse oma väljanägemist värskendada.

Mis on Sinu enda garderoobis absoluutsed lemmikud?

Ootan alati pikisilmi esimesi kuivasid ilmasid, millal saan valged tennised jalga panna, hea kerge vaheldus talvesaabastele. Samuti saan oma kaabudelt siis tolmu maha pühkida.

Kui endale lubada vaid üks selle hooaja moekiusatus, siis milline?

Seda suve mõjutavad veel ka Hispaania kelmikad värvid ja vormid ehk siis võiks valida midagi punast ja suurte volangidega, kas siis varrukates, seelikuna või isegi pükste detailina. Juuksetrendides on igasugu punutised väga trendikad.

Mille võiks kevade tulles ära unustada?

Välja võiks jätta sel kevadel tugevad ja sügavad huuletoonid, mis töötavad imehästi sügistalvisel hooajal. Kevadesse soovitaksin kergemaid toone nii meiki kui ka rõivastusse.

Mida põnevat ootab meid FIBITi Denim Dreami moeetendusel?

Denim Dreami shows on palju rõõmu ja värsket hingamist, värve ja ilusaid siluette. Kindlasti leidub sealt uusi lemmikuid kõigile igaks sündmuseks!

Maarja Siimu stiliseeritud Denim Dreami moeetendust näeme Viru Keskuse aatriumis Viru Keskuse moesündmuse FIBIT raames täna, 12. märtsil kell 13.15. FIBIT on kõikidele moesõpradele vaatamiseks tasuta ning avatud on ka mugav tasuta garderoob, kuhu saab ülerõivad jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles