Abielusaate Helen paljastas, millega peab kuulsaks saades arvestama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus
TV3e uue saate "Abielus esimesest silmapilgust" pressiesitlus Foto: Viktor Burkivski

Skandaalses saates «Abielus esimesest silmapilgust» osalenud Helen paljastab oma blogis, et kui avaliku elu tegelaseks hakata, siis peab sellega arvestama, et tuleb negatiivseid kommentaare. Lisaks annab naine näpunäite neile, kes ei soovi kuulsaks saada.

«Antud lausest ma räägikski. See kõlab nagu ma ärkaks üks hommik üles ja mõtlen, et ohhh, tahaks nüüd hirmsasti kuulsaks saada, lähen saadan CV kuulsuste kotta,» pajatab blondiin oma blogis.

«Nagu ma enne olen maininud, on maailmas lihtsalt nii, et ühed on inimesed, keda huvitab teiste elu, teised on need, kes teevad, mida nad tahavad. Need, keda hullult huvitab teiste elu, nad leiavad endale kellegi, kes teeb piisavalt põnevaid asju, millest siis omavahel klatšida.»

Foto: Marilin Leenurm

Telesaates osalenud Helen teatab, et ta pole valinud, et temast tehakse jutte ja uudiseid. «Ma pole ärganud üks hommik, et nüüd saan kuulsaks, ma lihtsalt sain, tehes ise seda, mida ma tahan. Teiseks, ma jätkan selle tegemist, mida ma tahan. See, et ma nüüd «tegin» end kuulsaks, ei tähenda, et ma pean oma elu muutma. Mul on ikkagi oma eesmärk.

Pealegi seda kuulsust nimetaks ma nii, et nagunii oli varem inimesi, kellele ma ei meeldinud. Nüüd lihtsalt saab olla rohkem inimesi, kes mind rõõmsalt taga räägivad. Ja ka rohkem inimesi, kes rõõmu tunnevad. 

Nüüd jätkan uudistega. Nagu öeldud, ma ei saa ringi käia arvestades, et igast mu sammust tehakse uudis. Kõige lihtsam näide on blogi,» pajatab Helen.

Foto: TV3

«Nii ja nagu näha, ei tehta enamikest minu ettevõtmistest uudiseid. Näiteks miks pole uudist sellest, et ma olen väikestes filmides osalenud? Miks pole sellest, et mu bakalaureusetöö räägib ülegenoomseid andmestikke interpreteerivatest lahendustest? Miks pole sellest, et ma olen muusikavideotes olnud?  Miks pole sellest, et ma käisin takistussõiduvõistlustel?» küsib tõsielustaar.

Lisaks popsab blond kaunitar ka näpunäite neile, kes ei soovi kuulsaks saada. «Üks asi, mida siit teistel õppida on - kui kuulsaks ei taha saada, meenuta halli massi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles