Norra printsessi abikaasa Ari Behn: kuninganna Sonja tapaks mu, kui saaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra printsess Märtha Louise ja tema abikaasa Ari Behn
Norra printsess Märtha Louise ja tema abikaasa Ari Behn Foto: SCANPIX

Norra printsessi Märtha Louise`i abikaasa Ari Behn on tekitanud oma ämmale, kuninganna Sonjale palju peavalu ja halle juukseid.

Kirjanikust boheemlane Behn on pidevalt Norra kollases meedias nii oma ebatavalise ja kõmulise elustiili kui otsekoheste ja räigete seisukohavõttudega.

Väidetavalt on mehel ka narko- ja alkoholisõltuvus, mille tõttu Norra ajakirjandus kasutab tema kohta väljendit «põrgulik väimees».

Behn andis väljaandele Vanity Fair intervjuu, milles tümitas oma ämma, kuninganna Sonjat, kellega tal kunagi ei ole häid suhteid olnud.

«Kui kuninganna Sonja saaks, siis ta mu tapaks,» lajatas Behn.

Behni teatel elavad tema ja ta naine avatud suhtes, mis tähendab seda, et nad võivad avalikult suhelda ja flirtida suhtest väljapool.

Norra printsess Märtha Louise ja ta mees on abielus olnud 14 aastat ja enne seda olid nad koos paar aastat. Behni sõnul oli see armastus esimesest pilgust ja see on kestnud seni.

«Kui Märtha Louise ei oleks kuninga tütar, oleksime abiellunud juba kaks nädalat pärast esmakohtumist,» teatas norrakas.

Behn jätkas, et kuningalt ja kuningannalt abiellumisloa saamiseks kulus poolteist aastat.

Märtha Louise ja Ari Behn abiellusid 2002. aastal ning neil on kolm last - Maud Angelica Behn, Leah Isadora Behn ja Emma Tallulah Behn.

44-aastane printsess on Norra troonipärimise järjekorras neljas pärast oma venda, kroonprints Haakonit ja ta kahte last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles