Video: tõeline vedamine! Vaene indialasest võõrtööline sai üleöö rikkaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mofijul Rahima Sheikh
Mofijul Rahima Sheikh Foto: Youtube

India põhjaosas asuvast Lääne-Bengalist Bardhamanist pärit 22-aastane Mofijul Rahima Sheikh jättis hiljuti oma pere ja koduküla maha, et minna võõrtöölisena Kerala osariiki tööle.

Indias töötab rohkem kui neli miljonit inimest kodust kaugel, et teenida hooajatöölistena raha, kuid samas on tööolud karmid ja nad on alamakstud, edastab BBC.

Sheikhi eesmärgiks oli Keralas teenida piisavalt raha, et ta saaks oma kodukülla endale maja ehitada.

Indialane jõudis Keralasse Kozhikodesse möödunud nädala neljapäeval ja sai peaaegu kohe ehitusel tööd, kuid teda ootas veelgi õnnelikum üllatus ees.

Pärast esimest tööpäeva kohtas mees, kes ehitustöölisena teenib võrdlemisi vähe, juhuslikult tänaval vigast meest, kes kauples vaeste ja vigaste heaks müüdava Karunya loteriipiletitega.

Sheikhil hakkas vigasest lotomüüjast kahju ja ta ostis 50 ruupia eest loteriipileti. Üllatus oli suur, kui kolm päeva hiljem ilmnes, et ta sai selle piletiga kümne miljoni ruupia (135 000 eurot) suuruse võidu.

Äkkrikastunud mees kartis oma elu pärast ja selle tõttu otsis politseijaoskonnas varju.

«Ta tuli meie juurde teatades, et kardab oma elu pärast, sest sai suure lotovõidu. See mees oli silmnähtavalt ärritunud ja segaduses,» teatas politsei esindaja.

Sheikh oli politsei valve all, kuni Keralas lõppes pühadeaeg ja pangad jälle uksed avasid.

Mees sai lotovõidu kätte ja plaanib kodukülla maja ehitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles