Ema: Kesha oli Dr Luke'i vang

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha pärast kohtuistungit
Kesha pärast kohtuistungit Foto: SCANPIX

Lauljatar Kesha ema Pebe Sebert kirjeldas väidetavat vägivalda, mida tema tütar pidi kogema produtsent Dr Luke'i käe all.

Kesha süüdistab produtsenti mitmed aastad kestnud seksuaalses ja emotsionaalses kuritarvitamises, kirjutab Billboard. Dr Luke on kõiki süüdistusi eitanud.

Kesha ema kirjeldas ajakirjale, millisest põrgust tema tütar pääses.

«Kesha oli tema vang. Ta oli nagu keegi, kes peksab sind, riputab kettide otsa ja siis tuleb ja annab sulle tüki leiba,» seletas Sebert. «Luke ütles mõnikord: «Sa näed täna hea välja.» Kesha oli siis õnnest hüsteeriline, sest ta ei osanud enam oodata muud kui vägivalda.»

«Tahtsin, et Kesha pärast vägistamist suhtele otsekohe lõpu teeks, kuid ta ei tahtnud kaotada võimalust muusikatööstuses läbi lüüa. Keshal polnud valikut,» lisas naine.

Pebe, kelle sõnul hävitas Luke'i käitumine peaaegu tema perekonna, viibis veebruaris toimunud kohtuistungil Kesha kõrval.

Dr Luke eitab süüdistusi ja süüdistab Keshat vande all valetamises.

«Ma ei vägistanud Keshat ja ma pole temaga kunagi seksinud. Olime Keshaga aastaid head sõbrad ja ta oli mulle nagu väike õde,» seletas Luke. 

Dr Luke esitas vastuhagi, milles süüdistab Keshat ja tema ema laimamises ja väljapressimises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles