Anneli Lahe: mul pole vajadust koduõuel tšakrate laulu laulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunde saatejuht Anneli Lahe
Kodutunde saatejuht Anneli Lahe Foto: Reporter.ee

Millest tuleb eestlaste tohutu huvi esoteerika vastu, küsib ajakiri Naised. Meedikute, füüsikute jt õppinud spetsialistide asemel usutakse tõepoolest Eetis üha enam posijaid, pendeldajaid, nõidu ja selgeltnägijaid. Kõik see paneb küsima, mis on meiega valesti.

Anneli: Mulle tundub, et inimesed justkui põgeneks reaalsuse eest. Ka minu tutvuskonnas on inimesi, kes ühtäkki on enda jaoks esoteerilise maailma avastanud. Kõik nad on läbi elanud mingeid tagasilööke ja ka pettumusi. Kes meist poleks?

Kui kedagi aitab jalule esoteerika, uued õnneotsingud enese sees, siis miks mitte. Minu jaoks on vaimsus olla iseendaga rahujalal, aktsepteerida ennast sellisena, nagu olen. Selleks pole mul vaja olnud koduõuel tšakrate laulu laulda.

Millest sinu arvates tuleb eestlaste tohutu huvi igasuguse nõianduse vastu?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles