«Eesti TOP 50» selgitab rahvahääletusel välja aasta parima muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laika Virgin
Laika Virgin Foto: Internet

Lõppeval aastal valmis Eestis ennenägematu hulk heatasemelisi muusikavideoid, millest enamik leidis tee telekanali ETV2 iganädalasse edetabelisaatesse «Eesti Top 7» ja selle kaudu ka rahvusringhäälingu mahukasse arhiivi.

«Viljaka videoaasta vääriliseks tähistamiseks on nüüd käima pandud rahvahääletus, et selgitada välja viiskümmend menukamat audiovisiooni aastast 2010. Uue aasta esimesel päeval toome maratonsaates «Eesti TOP 50» vaatajate ette sisuliselt kogu lõppeva aasta videote paremiku, lastes lõppvaliku ning videote järjestuse üle otsustada veebihääletuses esindatud artistide poolehoidjail,» selgitas Ingrid Kohtla, saadete «Eesti TOP 7» ja «Eesti TOP 50» režissöör ja toimetaja.

 «Võrdsed võimalused esikohta haarata on nii sellistel «Eesti TOP 7» hittidel nagu Laika Virgini «Nähtamatu», August Hunti «Thomas Malthus on surnud, mu arm», Badass Yuki «Changeling», kui ka seni vaid netiavarustes kultusstaatust nautinud videoil," kommenteeris Ingrid Kohtla.

Kuni 28. detsembri südaööni kestva hääletuse tulemusena pannakse kokku pingerivi viiekümnest enim hääli kogunud videost. Need lood jõuavad juba 1. jaanuaril kell 10-15 ETV2-e viietunnisesse maratonsaatesse «Eesti TOP 50». Värvikat uusaastaparaadi vahendab viieliikmeline muusikaspetsialistide seltskond ja «Eesti TOP 7» saatejuht Marten Kuningas.

Valimikus on esindatud kõik muusikavideod, mis vahemikus 1. juuni -21. detsember «Eesti TOP 7» edetabelist läbi on käinud, samuti ETV2-e pühapäevastes temaatilistes videoretrospektiivides esitletud videod.

Hääletada saab siin!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles