130 kilo kaalunud ja suure tragöödiaga silmitsi seisnud noor naine teeb telesaates läbi uskumatu muutumise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine», Kati
«Minu imeline muutumine», Kati Foto: TV3

Kati on veel väga noor, kuid tema hingelised ja kehalised traumad on lisanud tema välimusele aastakümneid. Veel hiljuti kaalus Kati 139 kilo. Pärast ülisuurt kaalukaotust on ta kindel, et see pilt, mis avaneb, kui ta riided seljast viskab, peletab ära igaühe, kes teda nägema peaks. Pärast osalemist saates «Minu imeline muutumine» on aga kõik teisiti.

Kati jaoks põhjustas pikka aega depressiooni teadmine, et just tema kogenematuse pärast hukkus avariis tema armastatu ja lapse isa. Kurvastav naine lasi oma juba ennegi ülekaalus välimuse lootusetult käest. Kati soovib juba aastaid vabaneda suurest süütundest nii oma kaotuse, kui välimuse pärast ja elus uue lehekülje keerata. Kati otsustas, et tuleb kurbusest välja ja muudab oma elu. Pärast maovähendusoperatsiooni rippus aga nahk ta ümber nagu kortsus ja üüratu suur põll. Kati: «Operatsioonile minnes kaalusin 133 kilo ja alla olen nüüd võtnud 49 kilo aasta jooksul.»

Kati loodab, et kui saate arstid näevad, kui palju ta on juba ise pingutanud selle nimel, et uut elu alustada, siis ehk tulevad nad talle appi ja muudavad ta naiseks, kes ei pea ennast häbenema. Just nii tänaõhtuses saates lähebki. Kati saab lahti oma kõhul ja käsivartel rippuvast nahast, taastab oma naiseliku enesekindluse ja leiab endas uuesti võime armuda!

Vaata, missugune saab olema Kati uus välimus ja kuidas ta juba saate jooksul õitsele lööb, juba täna õhtul kell 20.00 TV3 saatest «Minu imeline muutumine». Saatejuht on Eve Kallaste.

«Minu imeline muutumine» TV3 eetris täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles