Kariibi mere piraadid lasid maha sakslasest meremehe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saint Vincenti ja Grenadiinide saarestiku Wallilabou sadam, kus filmiti menufilme «Kariibi mere piraadid«
Saint Vincenti ja Grenadiinide saarestiku Wallilabou sadam, kus filmiti menufilme «Kariibi mere piraadid« Foto: Youtube

Sakslasest meremees kaotas tegelike Kariibi mere piraatide käe läbi elu Väikeste Antillide hulka kuuluvas Saint Vincenti ja Grenadiinide saarestikus, kus filmiti menufilme «Kariibi mere piraadid».

Saksamaa välisministeerium kinnitas, et Saksa kodakondsusega mees lasti maha ja veel kolm isikut said vigastada, edastab The Local.

Kariibi mere piirkonna meedia andmetel oli sakslasest meremees ja ta sõbrad jahiga Wallilabou sadamas ankrus, kui möödunud reedel kell 1.35 öösel kaks maskides ja relvastatud piraati jahi pardale tulid.

Saksamaa Baieri ringhäälingu andmetel lasid piraadid maha meremehe, 48-aastase Martin G, kes oli pärit Baierist Sennfeldist. Haavata sai jahi kapten, kes on samuti sakslane, kuid ka veel kaks pardal olnut.

Martin G oli oma naise ja kahe lapsega Kariibi mere piirkonnas puhkusel.

Saksamaa välisministeerium teatas, et piraatide rünnakus vigastatud said meditsiiniabi ja nad paranevad.

Wallilabou lahe piirkond on populaarne turismipaik ning seal võeti üles mitmeid menuka filmiseeria «Kariibi mere piraadid» stseene.

Saint Vincenti ja Grenadiinide saareriigi peaminister Ralph Gonsalves lubas, et sakslase tapnud piraadid leitakse ja neid karistatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles