Video: rokk-kontserdil alguse saanud noormees otsib Facebooki abil oma isa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jette Collins otsib isa
Jette Collins otsib isa Foto: Facebook

Ameeriklane Jette Collins sai 20 aastat tagasi alguse, kui ta teismeline ema kohtus rokk-kontserdil tundmatu seksika mehega, kes naise pea segamini ajas.

Nüüd on Collins 20-aastane ja otsib Facebooki abil seda tundmatut, kes ta isa on, edastab nydailynews.com.  

«Otsin meest, kelle eesnimi on Jason ja kes 1996. aastal elas New Yorgi osariigis Syracuse`is. See mees külastas K-Rockhaton kontserti, kus kohtus Diana Collinsi nimelise naisega. Mina olen selle kohtumise tulemus,» edastas noormees Facebookis.

Collins pani sotsiaalmeediasse pildi, millel teda on näha hoidmas suurt selgitava tekstiga plakatit.

Jette Collins on seni olnud isata ja loodab, et leiab heade inimeste abil oma bioloogilise isa. Ameeriklase sõnul oli ta ema teda kandes ja sünnitades vaid 16-aastane.

Jette Collinsis sõnul ei oota ta, et isa ta omaks võtaks või talle midagi annaks, ta tahab vaid teada, kes see mees on.

«Ma ei tea, kas jõuan Facebooki abil isani, kuid loodan parimat,» teatas noormees.

K-Rockhaton oli New Yorgi osariigi raadiojaamade korraldatud kontsert ning nüüd aitavad nende raadiojaamade saatejuhid Jette Collinsil ta isa otsida. Nad on kuulutanud saadetes, et 1996. aastal rokk-kontserdil alguse saanud noormees otsib bioloogilist isa ja jaganud tema Facebooki postitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles