Vägev pidu! Klubis PAI astub üles lammutava saundiga Uus-Meremaa trummi ja bassi duo The Upbeats

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaa trummi ja bassi duo The Upbeats
Uus-Meremaa trummi ja bassi duo The Upbeats Foto: promo

Reedel, 11.märtsil, on oodata Tallinnas tõsist madalsageduste pealetungi, sest klubis PAI astub üles lammutava saundiga Uus-Meremaa trummi ja bassi duo The Upbeats. Duost oodata vaid ühte osapoolt meile esinema, aga see jääb üllatuseks, kumb nendest on saabumas.

Pendulumi ja Concord Dawni järel on The Upbeats järgmine sealt kandist pärit artist, kes kogu maailma ja sealhulgas nüüd ka Eesti tantsupõrandad vappuma paneb.

Foto: promo

Vaevalt jõudsid nad oma esimeste plaatide väljaandmiseni, kui nende mentoriks sai legendaarne Bad Company, kes hakkas The Upbeatsi lugusid regulaarselt lisama nii oma settidesse kui kogumikele, kuni need kaks Uus-Meremaa veidrikku kõigile meelde kulusid. 

Foto: promo

Lee Perry The Upsettersi järgi nime võtnud produtsenditiim Jeremy «Terror Snake» Glenn ja Dylan «Downie Wolf» Jones on juba nimede järgi otsustades veidi imelikumad tegelased, kui tavaline harju keskmine DJ. Oma mõjudena ei karda nad nimetada dub’i, funki, tehnot ega kantrit, kuid ühes võib olla alati kindel – seda kõike serveeritakse sellise trummbassi kastmes, mis viskab keha tahtmatult ringi nagu voodoo-needuse all käpiknukku. 

Kui drum’n’bassi on tihti süüdistatud liigses uniformsuses ja mõnes mõttes oma näo puudumises, siis The Upbeats keerab selle arvamuse pea peale. 

Nende eesmärgiks on käivitada 21. sajandi urbanistliku pubiroki ja breikbiitide tapamasin, mis varustatuna täpselt õige koguse peapaelte, neooni, ülimadalsageduste ja parimate riffidega pühib põrandat kõigiga, kes jäävad ohtlikusse kuulmiskaugusesse.

Kohalikud tegelased: 

Leazy (R2, Tjuun In)

Foto: Viktor Burkivski

Headread (Depthwise Music)

Alpine Dub (Drumandbass.ee)

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles