Galerii! Eesti Hotellide ja Restoranide Liit pidas 2016. aasta üldkoosolekut ja tunnustas parimaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) pidas 3.märtsil Nordic Hotel Forumis 2016. aasta üldkoosolekut, kus tehti kokkuvõte 2015. aastal majutus- ja toitlustussektoris toimunust, valiti uus EHRL juhatus ning õhtusel vastuvõtul tunnustati eelmise aasta parimaid.

Uude EHRL juhatusse kuuluvad Verni Loodmaa (jätkab ka EHRL juhatuse esimehena; Hotell London, Hotell Pallas), Feliks Mägus (Nordic Hotel Forum), Egon Elstein (Strand Spa ja Konverentsihotell), Heldur Allese (Hotell Saaremaa Thalasso Spa), Irmela Heinsius (Hotell Telegraaf), Ain Käpp (TallinnHotels), Aigar Pindmaa (Kubija Hotell- Loodusspaa), Taavi Tiivel (Tallink Group), Harry Põder(Original Sokos Hotel Viru), David Mohren (Radisson Meriton Conference Spa) ja Martin Breuer (Eesti Restoranide Liit).

Õhtusel vastuvõtul andis EAS-i turismiarenduskeskuse turundusosakonna juht Ott Sarapuu EHRL-le üle aukirja, millega EAS tunnustas liitu 2015. aasta tegevuste eest. EHRL omalt poolt autasustas Lottemaad tiitliga "Aasta Parim 2015" piirkondlikul tasandil ja Eesti Turismifirmade Liitu tiitliga "Aasta Parim 2015" vabariiklikul tasandil. 

EHRL üldkoosolek toimus koostöös Nordic Hotel Forumi ja EAS-iga, õhtusel vastuvõtul olid abiks Servaali OÜ, Veinisõber OÜ, Viinakoda OÜ, JuustuKuningad, Peter A. Boeijkens ja Liviko. Muusikalist meeleolu lõid Lembit Saarsalu ja Ain Agani duo. 

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik, demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon. 2016. aasta jaanuari seisuga kuulub liitu 203 ettevõtet või ettevõtete ühendust, s.h. hotelli- ja toitlustuserialasid õpetavad koolid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles