Rebecca Kontus: minu uus album annab vastuseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Kontus
Rebecca Kontus Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Pärnust pärit lauljatari Rebecca Kontuse uus album «Võin ma tulla» erineb eelmistest selle poolest, et küsimuste asemel pakub see vastuseid.

«Kui minu eelmised albumid on olnud sellised eneseotsingulised, mis esitavad kuulajale palju küsimusi, siis uus album «Võin ma tulla» pakub oma rahulikkusega pigem vastuseid,» rääkis Rebecca Buduaarile.

«Vastuseid, mis on väga lihtsad ja mida me tegelikult kõik teame, aga on vaja endas need üles leida. Need laulud küsivad: võin ma tulla? Ja kui anname loa, võtame aega kuulata, siis on need lihtsad vastused meil leitud,» mõtiskles ta.

Uuel albumil kõlavad eelkõige armastatud kirikukoraalid jazzilikus võtmes, mis said valitud pärast väikest uurimustööd: «Laulude valikul arvestasin võimalikult paljude arvamusega ja selgitasin välja, millised kirikulaulud on Eesti inimesele ikkagi kõige südamelähedasemad. Tegin lausa pisikese avaliku arvamuse uuringu, mille tulemusena jäi lõpuks sõelale 12 lugu, mis on nüüdseks kõik salvestatud mõnusas jazzilikus võtmes.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles