Getter Jaani: meie eesmärk on innustada noori rohkem liikuma ja miks mitte teha seda mänguliselt ja kõik koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja lavapartner Keisy Põldsam innustavad noori rohkem liikuma
Getter Jaani ja lavapartner Keisy Põldsam innustavad noori rohkem liikuma Foto: Erakogu

Tänapäeval mängivad noorte eludes suurt rolli nutiseadmed ja aktiivne liikumine jääb üha enam tagaplaanile. Seega otsustas lauljatar Getter Jaani oma lavapartneri Keisy Põldsamiga midagi toredat ette võtta, midagi, mis toob naeratuse näole.

"Meie eesmärk on innustada noori rohkem liikuma ja miks mitte teha seda mänguliselt ja kõik koos. Vanuselist piirangut mängul ei ole, see sobib igas vanuses inimestele. Trenn, mille korraldame on mõeldud 7-16aastastele. Abiks on meil treeningsaalis Just Dance tantsumäng," räägib Getter Jaani 25.märtsil toimuva liikumist edendava ürituse kohta.

Foto: Viktor Burkivski

"Noortele selline õpetamise viis väga meeldib. Neil ei teki kordagi sellist tunnet, et nad ei oska- pigem vastupidi. Kogu tähelepanu on ekraanil olevatel tegelastel või juhendatavatel treeneritel. Antud õpetamise viis muudab noored emotsionaalselt vabamaks ja julgemaks. Meie teada ei ole taolist aktsiooni veel nii suurelt ette võetud. Küll aga on taolisi tantsumänge kasutatud tantsuvõistlustel, kus noored saavad lahedalt vaba aega veeta."

Põneva ürituse eesmärk on kõikide noorteni jõuda ja inspireerida neid liikuvamale eluviisile. Kindlasti tuleb arvestada treenitavate vanuselisi iseärasusi ning tantsude keerukust, kuid eelkõige eeldab treening siiski loomingulist lähenemist.

Lisainfo ja eelregistreerimine aadressil: justdance@gamestar.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles