Selgusid esimese Baltimaade elektroonilise muusikafestivali Electronic Family Tallinna esinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmavärinaid võivad esile kutsuda erinevad kunstivormid, ent eriti teeb seda just muusika.
Külmavärinaid võivad esile kutsuda erinevad kunstivormid, ent eriti teeb seda just muusika. Foto: promo

16.juulil toimub Tallinnas lauluväljakul esimene Baltimaades, elektroonilise muusika festival Electronic Family, mis avaldas täna esinejate nimistu.

Electronic Family festivali ALDA Events on alates 2011 korraldanud Amsterdamis. Aastate jooksul on tuhanded elektroonilise muusika fännid üle terve maailma kogunenud kaunisse metsaparki Amsterdami lähedal, et võtta osa Electronic Family festivalist, suurimast vabas õhus toimuvast elektroonilise muusika sündmusest Euroopas. Hollandi elektroonilised festivalid on tuntud oma suurepärase tehniliselt viimistletud produktsiooniga, mis tuuakse spetsiaalselt kohale Madalmaadest. Electronic Family toimumisajal muutub lauluväljak tõeliseks üle-euroopaliseks elektroonilise muusika keskuseks, mida saadavad kütkestav meeleolu ja  rahvusvaheliste tippartistide poolt esitletud tuntumad muusikapalad.

Foto: promo

ESINEJAD:

Esimene Electronic Family festival Baltimaades avaldab muljet suurpärase koosseisuga juhtivatest esinejatest, kes esindavad eranditult universumi kõige meloodilisema tantsumuusikaga tegelevate  suurte muusikaettevõtete  kaubamärke nagu Armada, Anjunabeats, Vandit.

Foto: promo

Above & Beyond (Jono Grant, Tony McGuinness, Paavo Siljamäki)

Grupp andekaid ja energilisi muusikuid ja produtsente Suurbritanniast, kes alustasid oma muusikukarjääri 90ndate lõpul. 

- Anjunabeats and Anjunadeep kaubamärgi omanikud

- alates 2004 on nad olnud DJ Mag Top 100 dj listidel ning juba aastaid olnud juhtivatel kohtadel:  #4, #5

- Grammy kandidaadid

- Essential Mix of the Year (Aasta tähtsaim raadiomiks)/ BBC Radio 1 –nad on ainsad, kes on jõudnud nii kaugele kahel korral 

- omaenda edukate raadiošõude autorid  - Group Therapy ja Trance Around The World

- OceanLab Project’is  osalejad

Paul Van Dyk

Legendaarne elektroonilise tantsumuusika DJ ja muusik Saksamaalt.

- Kaubamärgi Vandit omanik 

- Grammy Award laureaat

- alates 2003 on olnud DJ Mag Top 100 dj listidel ja saavutanud kaks korda # 1 

- 8 studioalbumit

- teinud koostööd Armada’ga, Mute’iga ja Ultra labels’iga. 

Armada kaubamärk, mille omanik on Armin van Buuren, toob festivalile oma juhtivad artistid ja sõbrad: Aly & Fila, Cosmic Gate, Orjan Nilsen, Shogun.

Festival tutvustab ka kõige väljapaistvamaid esindajaid Talinna naaberlinnadest: Orkidea Helsingist ja Feel St. Petersburgist.

Vokalist Christian Burns’ist saab festivali erikülaline. Tema hääl on üks kõige äratuntavamaid hääli elektroonilise tantsumuusikas . Christian tuiskas keeristormina elektroonilise muusika maailma ning tema ühised hitid koos muusikutega nagu Tiesto, Armin van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, BT, Benny Benassi ja paljud teised on saanud üldtuntuks. Festivalil esitab Christian Burns erilise live vokaalpartii.

Electronic Family festivali läbiviijaks on ALDA Events – Hollandi üritustekorraldusfirma, mis on kogunud tuntust selliste show’de nagu Armin Only, A State Of Trance, I AM Hardwell, Amsterdam Music Festival jt. produtsendina. 

Algus kell 12.00 ja festivali lõpp  23.30.

Vanusepiirang 16+

Info & piletid kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles