Elu24 galerii! Vaata, kuidas Sander Õigus publikul tilgad püksi tõi!

Madis Sinivee
, Fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal, kui enamik eestlasi kogunes kodudes teleekraanide ette, et valida see ainus ja õige Eesti Laul, kogunes Pärnus baaris Wirre rahvas kuulama eestikeelset stand-up'i. Pärast viit aastat pingutamist jõudis lõpuks lavale kauaoodatud täispikk show.

Tunniajasel etendusel keeras koomik rahva sõnaotseses mõttes ümber sõrme ja enam lahti ei lasknud. Ehteestlaslik tagasihoidlikus kadus publiku seast kiirelt ning nalja ja naeru jätkus igasse sekundisse.

Eesti üht armastatuimat koomikut kogunes kuulama täismaja rahvast ja publiku suurt huvi stand-up´i osas näitab ka fakt, et varasemalt tuli publiku nõudmisel lisada veel üks esinemine. 

Sander Õigus on Tartu vaimu üks lähedastest sõpradest, kelle räpparist Abraham Lincolni välimus peaks kõikidele juba tuttav olema. Sander on noormees, kellest oodati reaalteaduste pioneeri, aga saadi hoopis sõnasepast nilbik. Kuid äkki seda oligi meil vaja. Mees, kes oskab inimesi oma mugavusstsoonist välja viia ning sellisel viisil, et see neile meeldib. Sander, ilma irooniata, on nagu narkootikum. Sa tead küll, et ta võib mõjuda sulle kahjustavalt, aga samas on ta nii sõltuvust tekitav. Sa tahad, et ta oleks su onu! Aga mitte väga noorelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles