Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Lahangust selgus, et Bobbi Kristina Brown oli surres alakaaluline ja sinikaid täis

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Bobbi Kristina Brown ja Whitney Houston
Bobbi Kristina Brown ja Whitney Houston Foto: SCANPIX

Täna avalikustatud lahanguraportist selgus, et Whitney Houstoni tütar Bobbi Kristina Brown oli surres alakaaluline ning tema keha katsid sinikad ja armid.

22-aastane Bobbi Kristina leiti teadvusetult vannist 2015. aasta jaanuaris ja ta suri teadvusele tulemata sama aasta juulis. 

Lahangul leiti Bobbi Kristina kehalt ägedate vigastuste jälgi. Raportis on kirjas, et neiu koljul oli muljumisjälgi ning kätel ja reitel sinikaid. Sellele lisaks oli tema tema peal, kaelal, ülakehal ja jäsemetel tosinaid paranenud arme.

Bobbi Kristina kaalus surres vaid 43 kilogrammi, mistõttu nimetati teda alatoitunuks.

Toksikoloogilised uuringud leidsid Bobbi Kristina verest marihuaana, alkoholi, «kokaiiniga seotud aine», rahusti, ärevusevastase ravimi ja morfiini jälgi. Seda, kas morfiin oli heroiinikasutamise tagajärg, uuring ei näidanud.

Raporti kokkuvõttes seisab, et Bobbi Kristina uppus uimastite mõju all olles, kuid surma põhjus jäi määratlemata: «Surm ei saabunud ilmselgelt loomulikel põhjustel, kuid kohtuarstil polnud võimalik kindlaks teha, kas surma põhjustas tahtlik tegu või õnnetus.»

Bobbi Kristina perekonnal on aga käsil kohtulahing tema endise poiss-sõbra Nick Gordoniga. Brownid väidatavad, et Bobbi Kristina suri Gordoniga tekkinud vägivaldse tüli tagajärjel ja et Gordon süstis talle «mürgist segu». Gordoni advokaadid on süüdistusi eitanud.

Tagasi üles