«Nädalalõpp Kanal 2ga» uus hooaeg algab ennustamise ja täiskasvanute massaažiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardo Kaljuvee

Juba täna õhtu kell 21.30 naaseb Kanal 2 ekraanile «Nädalalõpp Kanal 2ga», mis toob kodudesse värvi, muusikat ja loomulikult lahedaid külalisi. Kevadhooaja avavad meelierutavad teemad, sest Kristjan Jõekalda ja Teet Margna külalisteks on näitleja Juss Haasma, laulja Laura Remmel, erilise lingam massaaži koolitaja Epp Kärsin ja Justamendi asutajad Jaan Elgula ning Toomas Lunge.

Eesti menukaim teleduo alustab uut hooaega eriti värvikalt, sest stuudiosse saabuvad hetke kõige kuumemad staarid ja letti lüüakse tõeliselt erutavad teemad. Eilses «Suures komöödiaõhtus» oma talenti näidanud Juss Haasma peab end täna tõestama ka Teedu ja Kristjani saates, sest näitleja haaratakse ootamatusse mängu, kus emotsioonide pealt kokku ei hoita.

Muusikalisi elamusi toovad täna saatesse legendaarsed Justamendi mehed Jaan Elgula ja Toomas Lunge ning Eesti Laulu üks favoriite Laura. Et ees ootab otsustav Eesti Laulu finaal, üritavad Kristjan ja Teet ka omalt poolt Laurale tuge pakkuda. Appi kutsutakse vaimud ja ehk selgub juba tänases «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates Eesti Laulu võitja? Vaimud on igatahes rääkinud!

Mõnusat meelelahutust ja üllatusi jagub tänasesse saatesse teisigi, sest saatejuhtidele jagab õpetussõnu Epp Kärsin, kelle täiskasvanutele mõeldud lingam massaaž Eestis aina suuremat populaarsust kogub. Mida arvavad sellest Teet ja Kristjan, selgub peagi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles