Üks «Tantsud tähtedega» staaridest on Piret Järvis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oulson Outsourcing pani Vanilla Ninja kaubamärgi eBays oksjonile. Pildil Piret Järvis, Lenna Kuurmaa, Katrin Siska..
Oulson Outsourcing pani Vanilla Ninja kaubamärgi eBays oksjonile. Pildil Piret Järvis, Lenna Kuurmaa, Katrin Siska.. Foto: Marina Puškar.
Menusaade «Tantsud tähtedega» tuleb sel aastal ilmselt säravam kui eales varem. Lisaks šarmikale moegurule Arne Niidule keerutab tantsupõrandal jalga ka ninjatüdruk Piret Järvis.

«Jutt Pireti osalemisest tantsusaatest on tõene,» pajatab üks lauljatari tuttavatest.

«Kujutage nüüd ise ette, Lenna sõidab USAsse näitlemist õppima ja Katrinil on mingid omad projektid. Piretil on just parajalt vaba aega, et saates osaleda.»

Tõepoolest, ninjade põhisolist Lenna Kuurmaa sõidab oktoobri alguses New Yorki, et alustada õpinguid NY TVI Actors Studios. Seepärast tekib ka Vanilla-Ninja esinemistes vaheaeg.

Veel lisab Pireti hea tuttav, et lauljatarile on tehtud tantsusaates osalemise pakkumisi kõigil eelmistelgi hooaegadel, kuid Piret on end välja vabandanud, viidates bändi tihedale töögraafikule.

Lisaks arvab vihje saatja, et Piret ei esine saates ka kindlasti tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles