LOE: Nõid Nastja vettpidav ja maagiline trikk, kuidas panna mehed endasse esimesel kohtingul armuma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Nastja
Nõid Nastja Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

See maagiline loits, mis õpetab Sind, kuidas panna mehed endasse esimesel kohtingul armuma, pärineb nõid Nastja kõige uuemast raamatust «Nastja suur maagiaraamat». Väidetavalt on ta isegi seda rituaali katsetanud.

Mida läheb vaja? Kaht sidrunit ja kaht kasevitsa (korjatud kaseokstel peavad kindlasti olema pungad. Need oksad võib ka varem valmis varuda ja koju kuivama panna, et neid hiljem kasutada).

Foto: SCANPIX

Kuidas teha? Kasevitsad tuleb korjata reedel kasvava kuu ajal. Leia kõige ilusam kask ja suhtle temaga. Seejärel võta puult vitsad ja täna puud. Kodus võta üks suurem pott, vala vett täis ja lase vesi keema. Lõika sidrun ketasteks ja pane koos okstega keevasse vette. Lase mõni minut keeda ja jäta vesi jahtuma. Kui vesi on jahtunud, võta oksad ja sidruniviilud välja ja loputa keeduveega nägu. Sellega võib loputada ka juukseid või teha vanni. Pärast ei tohiks ennast tavalise veega enam üle loputada - vaid nii jääb maagia toimima.

PS! Seda tasub teha kasvava kuu ajal! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles