Viire Valdma seljatas raske terviseprobleemi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue sarja "Doktor Silva" esitlus 01.03.2016
Uue sarja "Doktor Silva" esitlus 01.03.2016 Foto: Viktor Burkivski

Uues elulises telesarjas «Dr. Silva» perearsti kehastav 55-aastane Viire Valdma rääkis, et tal on meditsiiniga mitmetahuline suhe.

«Olen ehk liigagi palju pidanud oma noore elu jooksul haiglate ja meedikutega kokku puutuma,» rääkis Valdma ajakirjale Naised, et talle pole võõrad operatsioonisaal, barokamber, reanimatsiooni- ega intensiivpalat.

Möödunud aastal seljatas naine ehk lõplikult järjekordse väga raske tõve, mille põhjuse väljaselgitamiseks kulus seitse aastat. Kõik see toimus paraku elu ja surmaga võideldes. «Kuna organism on tervik, võib üks terviserike tekitada tüsistusi, mille diagnoosimine ja ravimine võib väga keerukaks kujuneda,» meenutab naine.

Sel suvel haiglasse uuringutele läinud näitlejanna jäi sinna ootamatult mitmeks nädalaks. Praegu on aga Viire õnneks siiski terve ja elujõust pakatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles