Neil Patrick Harris lahendab tütre kõhuprobleemid värske rinnapiimaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harris Foto: SCANPIX

Näitleja Neil Patrick Harris ja tema elukaaslane David Burtka lasevad iga nädal värsket rinnapiima koju saata, sest nende pisitütar ei seedi kunstlikke beebitoite.

Paar sai oktoobris surrogaatema abil kaksikute Harper Grace'i ja Gideon Scotti vanemateks ning Harris tunnistas, et tütre toitmisel on suureks abiks olnud spetsiaalne piimapank, vahendab Contactmusic.

«Harper oli väga rahutu... ta oli pidevalt pingeseisundis. Vahetasime paar korda beebitoite, kuid nüüd laseme rinnapiima tuua,» selgitas Harris.

«Rinnapiim tuleb kohale toimetada lasta. Minu arvates on see farss. Tõsiselt, kui keegi on Santa Monicas samal tänaval ja tahab piima anda, peab ta selle lennutama San Jose'sse ja seda pastöriseeritakse ja keedetakse ja mida iganes,» lisas ta.

Eriline toitmisrežiim on sarja «How I Met Your Mother» staarile terve varanduse maksnud.

«Rinnapiim maksab rohkem kui sushi! Mulle meeldib sushi ja see pole just väga odav, kuid selle jaoks kulub ka palju tööjõudu - pead hommikul kalale minema ja nõnda edasi. Rinnapiima saamiseks tuleb lihtsalt üks väike asi naise nibu külge kinnitada ja see imeb natuke piima välja ning nad küsivad selle eest terve varanduse,» imestas Harris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles