Galerii! Külm viin, kütkestavad Babulja tütrekesed ja linna lõbusaim pidu - vanaema tervitas kevadet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 27. veebruaril, kostitas Tallinna populaarseim peopaik lounge Deja Vu kõiki külalisi särava Babulja peoga. Vanaema ootas sel korral kõiki peole, mis lõi talve ees uksed kinni ja tervitas lõbusalt saabuvat kevadet! 

Taaskord pakuti Vanaema külalistele kõige kõrgklassilisemat meelelahutusprogrammi, külma viina ja ojadena voolavat šampanjat! Särav Babulja pidu tõi kokku väga palju rahvast, kes nautisid üksteise meeldivat seltskonda ja Deja Vu pakutavat imelist meelelahutust. 

Foto: Rene Lutterus

Juba uksel tervitasid kõiki kevadiselt lillelised Vanaema tütrekesed, kes hoidsid peomeeleolu üleval hommikuni! Loomulikult ei puudunud ka külm viin ja sinna juurde kuuluv sakuska, mis õigel vene peolt kunagi ei puudu!

Foto: Rene Lutterus

Lõbus Vanaema korraldas laupäeval, 27. veeburaril meeletu peo! Meeletusi täis öö koos imekaunite Vanaema tütrekestega! Selleks ööks muutus lounge Deja Vu tõeliseks peomekaks, kuhu kogunesid kõik, kes naudivad vene temperamendiga pidu ning kaasahaaravaid vene hitte! Öö oli täis parimat meelelahutust, külma viina, kauneid naisi, kellele jume andnud Chocolady solaarium!

Foto: Rene Lutterus

Sel reedel tule ja saa osa pööraselt seiklusrohkest ööst maailmakuulsas Grand Budapest Hotellis! Rohkem infot poe kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles