Manic Street Preachers igatseb vaenulikkust kontsertidel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicky Wire, Manic Street Preachers
Nicky Wire, Manic Street Preachers Foto: Matt Crossick/Empics Entertainment

Aprillis annab Tallinnas eksklusiivse kontserdi Briti rockbänd Manic Street Preachers. Bänd tähistab sel aastal oma albumi «Everything Must Go» albumi 20.sünnipäeva. 90ndad olid bändile väga oluliseks kümnendiks ja bändi bassist Nicky Wire loetles muusikaajakirjale NME asju, mida ta sellest perioodist igatseb. 

Loetletu seast leiab näiteks 90ndate rokkbändi Oasise. «Loomulikult Oasis,» räägib Wire. «Olen tõeline fänn ja Noeli intervjuud on siiani lõbusaimad asjad, mida ma aastate jooksul lugenud olen. Neist saaks suurepärase loo.»

Foto: Anders Wiklund/SCANPIX/Code 50030

Lisaks igatseb ta burgerirestorane nimega Wimpy («See oli hea lihtne sibulaga burger!») ja kontsertidel esinevat mõningast vaenulikkust: «Praegu pead sina meeldima publikule ja publik sulle, aga see polnud alati nii. Mõnikord su bänd lihtsalt ei meeldinud inimestele ja need inimesed ei meeldinud sulle. Ma natuke igatsen seda. Olin publiku väljavihastamise ekspert!»

Loe, mida Wire veel igatseb SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles