«Minu imeline muutumine» tuleb taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Minu imeline muutumine», Avo
«Minu imeline muutumine», Avo Foto: TV3

Üks keskmine  mees võiks tõepoolest vanapaganast pisutki kenam olla. Aga Avo ei olnud seda saatesse kandideerides kohe kindlasti mitte. Tema uskumatult kõvera nina ja salkus välimusega pole midagi peale hakata ei tööturul ega naisterindel. Pruute Avol nagu on, aga sellise hambutu karvikuna ta internetisuhtlusest kaugemale küll minna ei tihka, sest sisemine ilu ei paista selle metsiku välimuse tagant kohe kuidagi välja. 

Muidu on 56- aastane Avo aga muhe mees, kes loodab, et kui saate arstide meeskond tema nina sirgeks saab, hambad suhu paneb ja välimust pisut kõpitseb, siis võiks tal ka uus elu alata. Avo sisemine muutumine saab olema armas ja pisut kohmetu, kuid väline muutumine tuleb uskumatult üllatav. See mees ei tunne ennast ka ise pärast kaheaastast muutumisprotsessi saate lõputseremoonial peeglist ära.

Vaata Avo lugu juba täna õhtul kell kaheksa TV3-e saatest «Minu imeline muutumine». Saatejuht on Eve Kallaste.

«Minu imeline muutumine» TV3 eetris täna kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles