Peogalerii! Traffic tähistas Stigi sünnipäeva klubi Teater live'iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 26. veebruaril, kostitas klubi Teater täismaja, sest Teater Live Concert oli selleks õhtuks kohale kutsunud ei kellegi muu, kui kogu Eesti naiste südamed vallutanud Trafficu.

Lisaks rõõmusõnumile, et tegemist tuleb nende täispika ja selleaastase esimese täiskoosseisus antava live-kontserdiga Tallinnas, oli põhjust veelgi - pöörase live'iga õnnitleti otse laval ka sünnipäevalaps Stig Rästat, kellele pühendati ka sünnipäevalaul bändikaaslaste ja Teatri täissaali poolt! 

Foto: Jaanar Nikker

Esimestele saabujatele tutvustas Bacardi Legacy Cocktail Competitioni Baltikumi finalist Angelika Larkina oma maitsvat kokteili MiAmor ning õhtujooke pakkus sel ööl Bacardi!

Foto: Jaanar Nikker

Üritustesari Teater Live Concert on pidu, mis toob klubi Teater lavale parimad Eesti artistid täispika kontsertkavaga! Reedel, 26. veebruaril, astus selle ürituse raames lavale esmakordselt suurepärane TRAFFIC. Esitlusele tulid bändi kõik tuntumad hitid ning see pani rahva kaasa elama lausa esimestest nootidest ning meeletu kaasaelamine koos naisfännide kisaga kestis viimaste lisalauludeni! Pidu jätkus parima tantsumuusika saatel ning kestis lausa hommikuni! Lisaks tähistati suurejooneliselt ka bändiliikme Stig Rästa sünnipäeva! 

Foto: Jaanar Nikker

Kuumade livedega jätkame ka sel nädalavahetusel, kui reedel. 04.03 astub lavale suurepärane Ott Lepland koos bändiga! Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles