Video! Odinlaste kogunemisel väänati naisterahvas kambakesi kapotile: sure ära oma arvamusega! (19)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2

«Odini sõdalaste» ja RÜE koosolekul meelt avaldanud noor naine sai jõhkra kohtlemise osaliseks.

Naine püüdis lahti ühendada kõlarijuhet, et Kristiina Ojulandi kõnet kosta poleks.

Seejärel tiriti naine kõnepuldist eemale, suruti kambakesi auto kapoti peale ja valati solvangute ja ähvardustega üle.

«Sure ära oma arvamusega!» «Sellistel värdjatel ei ole õigust olla Eesti kodanik!» «Neegriarmastaja, kurat!» «Kahekümne euroga saad musta meest nii palju, kui tahad!»

Vaata «Radari» videot alates 10:17!

Kommenteerib Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder:

24. veebruaril toimus Tammsaare pargis avalikul koosolek, mille korraldus oli eelnevalt politseiga läbiräägitud ja koosolek viidi läbi seaduses ettenähtud korras.

Avaliku koosoleku läbiviija peab tagama üritusel korra ning selleks määratakse inimene või inimesed, kes probleemide korral sekkuvad ja vajadusel kutsuvad appi ka politsei. Veidi pärast koosoleku algust juhtus intsident, kus üks naisterahvas asus segama kõnepidajat ning tõmbas välja kõlarijuhtme. Koosoleku korraldaja sekkus ning naist hoiti kinni kuni politseinike saabumiseni mõni minut hiljem. 

Politsei hinnangul võinuks korraldaja lahendada olukorra rahumeelsemalt ja ilma ebaviisaka eneseväljenduse ja solvanguteta. Politseinikud vestlesid pärast juhtunut mõlema osapoolega ning tol hetkel kummalgi pretensioone ei olnud. Tänaseks on korraldaja teinud avalduse koosoleku segamise kohta, politsei on avalduse vastu võtnud ja menetluse alustamine otsustatakse 15 päeva jooksul.

Ka naisterahval on võimalik politseisse pöörduda, kui ta tunneb, et tema suhtes kasutati liigset jõudu.

 

Kommentaarid (19)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles