Galerii ja video: CUBE Estonia ja Custom Hair Accessories näitasid oma uut kollektsiooni Londoni moenädala raames

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20.veebruaril tutvustasid Londonis moenädala raames mitmete eri maade disainerid oma sügis-talv 2016/2017 moekollektsioone. Juba teist korda võttis üritusest „International London Fashion Week“ osa eestimaine rõivabränd CUBE.

Klassikalises vanaaegse interjööriga Charing Cross Hotel saali oli kogunenud suur hulk moehindajaid ning Cube Estonia ja Custom Hair Accesories etteastet oli tulnud vaatama ja toetama oma kohalviibimisega ka Eesti suursaadik Londonis Lauri Bambus abikaasaga.

Foto: Cube

London - moe ja stiili metropol on alati liikumises. Olla mitmekülgne, piiramata end kindlate moevaldkondadega ja liikudes aina edasi, ongi brändi asutajate Svetlana Agureeva ja Anatoli Ein-i kandvaks ideeks.

Foto: Cube

Ka näidatud uues kollektsioonis on jätkuvalt domineerimas geomeetrilised kujundid, puhtad ja selged jooned ning minimalism, rõivakomplekte täiendasid sel korral Briti brändi Custom Hair Accessories käsitööna valminud peaehted ja aksessuaarid.

Foto: Cube

Brändi CUBE viimaste uudistega saate tutvuda nende facebooki lehel ja instagrammis @wearcube.

Custom Hair Accesories Facebook ja Instagram @customhairaccessories ja kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles