LTJ Bukem tuleb taas Eestisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LTJ Bukem
LTJ Bukem Foto: Club Privé

Igal aastal Eesti publikut rõõmustav trummi ja bassi duo LTJ Bukem ja MC Conrad esineb ka sel sügisel, 20. novembril, klubi Privé üritusel Jus’ Fine.



LTJ Bukem on muusikamaailmas tegutsenud alates 90ndate esimesest poolest, kogudes kuulsust nii DJ, produtsendi kui ka Good Looking label’i omanikuna.

Reiviajastul oli tema helge ja õhuline sound paljudele täiesti vastuvõetamatu, kuid sellest hoolimata et jätnud mees jonni.

Samal ajal kui Goldie ja Roni Size tegid nime sooloartistidena, planeeris Bukem oma label‘i tulevikku ning väljastas Good Lookingi alt mitmeid miksiplaate, promodes oma esinejaid.

Acid-house'i pealetungil hakkas mees taas reividel esinemas käima, kuid märkas õige pea, et tema äraolekul Good Lookingi asjad ei suju ning pühendus DJ-tamise asemel taas produtseerimisele.

1994. aastal alustati Londoni klubis Mars Bar pidudesarja Speed. Tänu Bukemi ja Fabio plaadikeerutamisele ja MC Conradi verbaalsele osavusele said nii pidu kui ka klubi kiirelt populaarseks ning ilmus Bukemi esimene täispikk miksalbum «Mixmag Live!»

Edasine on juba ajalugu. Bukemi teavad kõik musafännid üle maailma ning mees on neile elamuse pakkumiseks planeedile Maa mitu tiiru peale teinud.

MC Conradist on tänu partnerlusele LTJ Bukemiga saanud tänaseks üks Briti trummi ja bassi liikumise üks šefimaid mehi. Tema freestyle riimid vürtsitavad Bukemi Good Looking Recordsi live-esinemisi ja «Progression Sessions» albumeid.

Kuula meeste muusikanäidet siit.

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles