Kevadine joogafestival toimub 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogafestival naaseb Tallinna tervislike eluviisidega
Joogafestival naaseb Tallinna tervislike eluviisidega Foto: MediaMarketing

Olete te rasketel hetkedel mõelnud, et teie elustiil on vale ja seda võiks ehk muuta? 12. märtsil Tallinna Kultuurikatlas toimuval joogafestivali elustiilipäeval saab aimu sellest, kuidas muudab jooga ja mediteerimisega tegelemine inimeste elu, ja ehk leiate selles ka oma tee!?

Kõigil asjast huvitatutel ja juba sellele teele jõudnutel on võimalus veeta päev õhustikus, mis on täis loitse ja mantraid, edasi antuna peaesineja, tõelise väelauliku Sudha sõnade ja meloodiate kaudu.

Katrin Saali Saul õpetab vallandama seksuaalenergia ürgvõimast jõudu, Elina Naani TeeRing aitab selle vägise joogi abiga endas korda luua, Silva Soobik õpetab Tiibet Ne Džang joogat, mis oma lihtsuses sobib nii pintsaklipslasele kui ka kontsakandjale ning see on vaid osa kõigest, mida Elustiilipäeval näha ja kuulda saab.

Igal juhul kogu see teistmoodi maailm on väärt seda, et temale üks laupäevane puhkepäev pühendada, sest need tunnid ei kujune kohe kindlasti raisatud hetkedeks!

Joogafestival on hinge pidu, isegi kui oled joogast ainult mõelnud.

Rohkem infot leiab SIIT!

Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles