Koit Toome ja Kaia Triisa ehitavad maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Kaia Triisa.
Koit Toome ja Kaia Triisa. Foto: Jelena Rudi

Laulja Koit Toome (31) ja tema staarmeigikunstnikust elukaaslane Kaia Triisa (25) on asunud maja ehitama, kirjutab Kroonika.


 Hakkasite oma maja ehitama. Praegu on teie elu-olu mööda linna laiali?

Koit: Jah, meil on asjad linna peal nii laiali, et ma ei ole kindel, kas pärast keegi mäletab ka, kuhu midagi sai pandud. Ühesõnaga, valitseb täielik kaos.

Esimene päev, kui me Kaia vanemate juurde kolisime, läks mul poolteist tundi, et uksest välja jõuda. Ma lihtsalt seisin ja vaatasin. Olen eluaeg olnud selline, et mul peavad kõik asjad korras olema, et igal asjal on oma koht. Läksin täiesti lukku ega saanud midagi aru — kust sokipaar võtta, kust pükse, kust särke.

Kaia: Ja siis ta helistas mulle. Kusjuures ma mõtlesin strateegia välja, et pakin asjad väga teadlikult. Suveasjad läksid ühe sõbra juurde, mu vanemate juurde garaaži need asjad, mida võib äkki vaja minna, ja mu vanemate maja teisele korrusele, kus me hetkel ajutiselt elame, läksid asjad, mida kõige tihedamini kasutame. Täielik tohuvabohu! Et uues kohas süsteem luua, võtab aega.

Koit: Eks ma olen leppinud sellega, et pooli asju ei leiagi üles, enne kui poole aasta pärast oma majja kolime.
 

Pikemat intervjuud tuvikeste elust loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles