Galerii: Tallinnat väisas Venemaa kõige seksikam naine, Vera Brežneva!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

VIA GRA ekssolist, «Venemaa kõige seksikama naise» tiitlit omav Vera Brežneva esines Nordea Kontserdimajas ülivinge šõuga.

Foto: Viktor Burkivski

25. veebruaril esines Nordea Kontserdimajas soolokontserdi ja vapustava šhowballetiga ansambli VIA GRA ekssolist, «Venemaa kõige seksikama naise» tiitlit omav VERA BREŹNEVA.

Foto: Viktor Burkivski

Kontserdil kõlasid populaarsed armastuslaulud „Ljubov spasjot mir“ („Armastus päästab maailma“), „Lepestkami sljoz“ („Pisarate kroonlehtedega“), „Ja ne igraju“ („Ma ei mängi“), aga ka päris uued ning juba armsaks saanud hitid „Dobroje utro“ („Tere hommikust“), „Luna“ („Kuu“) ja muidugi „Devotška moja“ („Minu tüdruk“).

Foto: Viktor Burkivski

Andekas ja veetlev lauljatar, telesaatejuht, näitleja, ansambli VIA GRA kõigi poolt armastatud „kuldse“ koosseisu liige Vera Brežneva tuli Tallinnasse oma grandioosse šõuga.

Foto: Viktor Burkivski

Vera Brežnevat loetakse õigusega Vene estraadi kõige seksikamaks naiseks.

2007. aastal sai ta Venemaa väljaande Maxim lugejate hääletusel „Venemaa kõige seksikama naise“ tiitli ning märtsis 2013 pälvis nominatsioonis „Riigi kõige seksikam naine“ preemia „Kuldne Jokker Maxim Jameson 2013“

Foto: Viktor Burkivski

Peale selle on Vera Brežneva viimase viie aasta jooksul pälvinud sellised preemiad kui „Kuldne grammofon“, „Aasta parim esitaja“, „Kõige stiilsem laulja“, „Aasta diiva“ ja on korduvalt võitnud ka nominatsioonides „Aasta parim laul“ ja „Aasta parim klipp“.

Foto: Viktor Burkivski

Tema laulud saavad hittideks ja püsivad nädalaid edetabelite tipus, tema osavõtuga programmid ei kao teleekraanidelt ja filmid lähevad täissaalidele.

Piisab, kui meenutada selliseid filme kui „Jolki“ („Kuused“), „Ljubov v bolšom gorode“ („Armastus suures linnas“) ja „Džungli“ („Džunglid“).

Foto: Viktor Burkivski

Kui mehed seda kaunist blondiini näevad, hakkavad nende südamed kiiremini lööma ning paljud naised püüavad teda jäljendada. Ta on imeline ja kordumatu. Sensuaalne ja peen.

Vaata pildigaleriid Vera esinemisest Tallinnas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles