Eksabikaasa: Raivo Järvi võttis minult poja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Järvi.
Raivo Järvi. Foto: .

Riigikogu liikme Raivo Järvi eksabikaasa Signe räägib sellest, mis juhtus enam kui paarikümne aasta eest, kui Raivo nende viiekuuse poja temalt ära võttis.

 

«Olen terve elu elanud pojata… Seda ei ole keegi küsinud, mida mina tunnen,» sõnab Signe Järvi(44) ajakirjale Kroonika.

Signe, kes on poja Richardiga (21) saanud pikemalt kohtuda ja rääkida vaid korra, mõne aasta eest tenniselaagris. «Mul on tegelikult väga valus sellepärast, mis juhtus. Olen seda kakskümmend aastat endas peitnud.»

Raivo Järvi (55) rääkis paar aastat tagasi, et temast sai üleöö üksikisa. Raivo ja Signe kolisid lahku: naine jäi Richardiga elama Mustamäe korterisse, mille naaberkorteri elanik andis Raivole teada, et laps on kogu aeg üksi. «Kui laps on üksi ja räpane, ei ole ju muud varianti. Pidin ta endale võtma,» on Raivo öelnud.

«Ta arvaski, et laps on üksi kodus. Mina läksin korraks välja ja naaber oli vahepeal helistanud, et laps on üksi kodus. Tegelikult sõbranna vaatas last. Aga siis Raivo lihtsalt tuli, võttis lapse ja läks. Olime enne seda poisiga pikalt haiglas olnud — tal oli keskkõrvapõletik. Olime kuid magamata. Nii laps kui ka mina. See oli väga raske aeg, mul oli ka sünnitusjärgne depressioon. Kui Raivo ta ära viis, oli periood, kus poiss hakkas jälle korralikult magama jääma. Olin tegelikult ka üksinda, kui sünnitasin. Raivo oli sel ajal Kanadas. Tal on seal sugulased,» ütles Signe.

 

Loe pikemalt tänasest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles