Kõmufotograafide klõps: Jeremy Clarkson on end käest lasknud

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

BBC menusaatest «Top Gear» möödunud aasta märtsis vallandatud menukas saatejuht Jeremy Clarkson jäi Kariibidel Barbadose silma kõmufotograafidele, kus ta koos kaaslaste James May ja Richard Hammondiga Amazon Prime uut autosaadet tegi.

Rahvusvahelisse meediasse jõudnud fotodelt on näha, et Clarkson on end käest lasknud, sest ta kehakaal on kasvanud ja kõht suurenenud.

Clarkson vabandas möödunud nädalal «Top Geari» produtsendi Oisin Tymoni ees, keda ta lõi ja kellele ta on valmis 100 000 naela valuraha maksma.

55-aastane Clarkson on end varem nimetanud 180-sentimeetriseks idiootlike päevitustriipudega valgevaalaks.

Kõmufotograafide sõnul ei näinud kuulus kolmik Barbadosel välja nagu nad oleksid saadet tegemas, pigem olid nad briti poissimeestest puhkajad.

«See nägi välja nagu maailma kõige metsikum poissmeeste pidu, mitte telesaate tegemine. Tundub, et neil on raha jalaga segada,» nentis Barbadosel tunnistajaks olnud allikas.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles